Produse columbofile

NUTRI POWER

Cantitate: 1,5 Kg
Multumita unui echilibru nutritiv judicios, Nutri-Power este special adaptat pentru mentinerea in forma a porumbelului calator si a accelera procesul de recuperare dupa efortul fizic.
Acest produs complementar trebuie administrat porumbeilor in mod inteligent si urmarind modul de folosinta de mai jos.
Trebuie sa precizam de la inceput ca porumbeii care nu au mai primit astfel de produse inainte, vor ezita probabil sa inghita granulele Nutri-Power prezentate. Dimpotriva, mai apoi le vor consuma cu pofta.
Va sfatuim sa infometati putin porumbeii inainte de a le da granulele Nutri-Power pentru prima data.


PIKPOT

Cantitate: 500 gr
Pikpot Natural contine in mare parte aceleasi ingredient ca si celebra piatra de ciugulit Natural. Amatorul care prefera piatra de ciugulit concentrata intr-un vas va fi mai multumit de Pikpot Natural.

VITAMINOR
Cantitate: 850 gr
Vitaminor este o drojdie de bere produsa pe baza mustului de malt si derivati zaharosi. Materia prima provine doar de la fabrica de bere. Ea este uscata minutios si preparata cu grija fara interventia vreunui agent chimic. Ea conserva intacte toate calitatile elementelor sale constitutive. Este un produs 100% natural bogat in acizi de amina, vitamine si factori organo-minerali in totalitate asimilati de organismul porumbelului. Vitaminor este un aport de vitamine naturale de grup B care joaca un rol important in metabolismul glucidelor si a grasimilor si in consecinta in fiziologia efortului. Vitaminor este un factor de dezvoltare pentru puii de porumbei si favorizeaza rezistenta impotriva maladiilor si a “stresului”. S-a dovedit ca drojdia de bere are o influenta pozitiva asupra fecundarii si asupra vitalitatii puilor in cuib.
ELECTROLIT
Cantitate: 750 gr
Metabolismul ridicat al porumbelului si efortul considerabil pe care acesta il depune in timpul unui zbor lung sau dificil produc numeroase pierderi. Astfel eliminarea ureei, a acidului uric si al acidului fosforic, a acizilor lactic si carbonic, va consuma in primul rand sodiu ion, iata de ce este importanta cantitatea de sodiu ion de care dispune porumbelul. Deshidratarea este si ea importanta in timpul zborului.
De aceea este important sa se administreze la intoarcerea de la concurs Electrolit Natural. Aceasta bautura energizanta procura o reincarcare adecvata cu apa si electroliti si reface progresiv echilibrul acido-bazic. In plus, este un energizant cu efect imediat care diminueaza perioada de recuperare.
ULEI DE USTUROI
Cantitate: 150 ml
Usturoiul este o planta cunoscuta si folosita de mii de ani din cauza proprietatilor sale curative. Usturoiul stimuleaza secretiile gastrice impiedicand fermentarea si alte probleme ale digestiei. Acesta faciliteaza o mai buna circulatie a sangelui, asigura protectie cailor respiratorii si impotriva viermisorilor. Marea majoritate a columbofililor cunosc proprietatile usturoiului si numerosi sunt aceia care vor sa-l administreze porumbeilor lor. Pentru aceasta, unii pun in mod regulat cate un catel de usturoi in apa de baut. Aceasta metoda nu este cea mai buna caci in acest caz, porumbeii nu profita decat foarte putin de proprietatile usturoiului. Natural, specialistul n°1 in alimentatie, a studiat si a rezolvat aceasta problema cu ajutorul dieteticienilor si veterinarilor. Astfel a aparut Uleiul de Usturoi Natural.
VITAMINERAL
Cantitate: 2,5 KG
Natural a prezentat Vitamineral pe piata in 1952. Natural devenea atunci prima firma care producea un amestec de minerale si cu vitamine speciale pentru porumbeii calatori. Vitamineral a gastigat increderea columbofililor begieni intrun timp foarte scurt pentru ca acesta oferea un progres enorm in nutritia porumbeilor calatori.
Natural a imbunatatit compozitia Vitamineral-ului de-a lungul anilor pentru a-l adapta nevoilor porumbelului calator modern.
NATURALINE
Cantitate: 1 Kg
Naturaline este un extract concentrat din cincisprezece varietati selectionate din plante si verdeturi.
Naturaline contine de asemenea extracte de Echinaché care cresc rezistenta generale a porumbelului. In afara principiilor active, acest extract contine multe alte elemente care par sa contribuie la actiunea specifica de remediere pentru ca accelereaza sau intarzie asimilarea lor de sistemul digestiv.
Cu Naturaline, PH-ul (aciditatea) este mentinuta in mod natural la nivelul corespunzator.
Plantele si verdeturile care intra in compozitia lui Naturaline sunt selectionate cu grija pentru efectele lor benefice asupre sistemului respirator, digestiv si urinar.
CEAI

Cantitate: 300 gr
Numeroasele experiente realizate ne permit sa spunem ca Ceaiul Natural contribuie in mod natural la mentinerea in forma a porumbeilor si in timpul sezonului sportiv.
Acesta faciliteaza de asemenea recuperarea dupa efort.

MOD DE UTILIZARE
Inainte de sezonul sportiv
Pentru a usura mentinerea in forma a porumbeilor, trebuie servit ceai cu 8-10 zile inainte de primul concurs, in fiecare zi, porumbeilor. Dupa aceasta cura penajul va arata mai ingrijit, porumbeii vor fi mai voluminosi si mai usori, semn al unei circulatii sanguine bune.

SPRAY ANTI PARAZITAR
Cantitate: 750 ml
Natural spray (biocide) este un produs eficace care lupta pe de o parte impotriva parazitilor externi ai penajului; pe de alta parte in cotet, in cuib, in camioanele de transport.
Acesta este in totalitate inofensiv pentru porumbei care nu trebuie scosi din cotet cand acesta este tratat.
Si porumbeii pot fi tratati individual fara nici un risc. Natural Spray contine un gaz cu propulsie care nu polueaza.
SARE DE BAIE
Cantitate: 650 gr
Materiile prime folosite pentru fabricarea sarii de baie Natural sunt aceleasi ca si cele folosite pentru sarea de baie pe care o folosesc oamenii. Insa aici nu avem reflectii galbene sau albastre pentru ca nici un colorant chimic nu intra in compozitia sa, doar extracte naturale de pin sunt folosite. Sarea de baie Natural face penajul moale, suplu si curata epiderma fara a irita pielea. Tonifica si stimuleaza organismul cand este administrat in apa rece. Dimpotriva, destinde musculatura si accelereaza procesul de recuperare la intoarcerea de la concurs daca apa este calda.
inapoi la produse columbofile

Pentru detalii referitoare la stoc si pret va rugam contactati-ne la numarul de telefon 0722 397 729 sau pe adresa e-mail mariusandreiro@yahoo.com

Va asteptam!

Reprezentant

GLOBAL PIGEONS SUPPLIES
more   

Hrana, intretinere, altele

Produse columbofile

  • Logo der Firma    Chevita
  •     Natural
  •     Belgica de Weerd
  •     Rohnfried
  •    Verhellen
  •      Altele

Contact Information

Strada Postei, nr. 32
Vulcana Pandele, Dambovita ROMANIA
Phone: +40 722 397 729
E-mail: mariusandreiro@yahoo.com
Vulcana Pandele 2011.